Over mij

10364042_471222293023465_167509235428679356_nIk ben Tanja Daniels en ik schilder, teken, plak, verf, naai, brei, vilt, haak, DIY en knutsel al heel mijn leven lang.
Het is, naast lezen van vreselijk dikke boeken, dat wat ik het liefste doe.

Samen met mijn man, ons drie kinderen en twee grote katers woon ik in Almere Filmwijk. Mijn familie is ook door mijn knutselpassie geïnspireerd geraakt en ons heel huis is versierd met onze kunst. Op sommige schilderijen van ons zie je zelfs pootafdrukken, maar dat is weer een ander verhaal.

Ik hoor vaak van andere mensen: “Oh, ik kan helemaal niet schilderen.” of “knutselen maakt zo veel zooi in huis”. Natuurlijk zie ik dat anders. Iedereen kan kunst maken.

Ja, echt waar. Ook jij.
Geloof je me niet?
Bel me dan maar, ik laat het je wel ervaren en het is nog leuk ook.

Mijn tweede passie is gezondheid en gezonde voeding en hoe we toxines in ons leven kunnen reduceren en voorkomen. Ik maak schoonmaakmiddelen, heerlijke cremes, vochtige babydoeken, deodorant en nog veel meer heerlijk geurende verwennerijen zelf en kan (in overleg) workshops hierover geven. Hoe fijn zou het zijn als steeds meer en meer mensen hun eigen, gifvrije schoonmaakmiddelen maken en gebruiken? Ik vind het een mooie missie en zet me hier graag en met veel enthousiasme voor in.

Hierbij hoort ook mijn passie voor de essentiële oliën van doTERRA, ze zijn puur, veilig voor het hele gezin en behalve dat ze heerlijk ruiken, werken ze ook goed!

Als knutseltante organiseer ik leuke knutselmiddagen en ben voor kinderpartijtjes te boeken. Face painting hoort ook in mijn programma!

Bij mij kan jij (als je wilt met je hele gezin) een leuke schilderij  komen maken. Bij voorbeeld als cadeau voor oma’s 80ste verjaardag. En wil je haar echt een plezier doen, dan neem je haar mee en dan mag ze ook eens lekker los gaan met verf.

Maar ook vrijgezellenfeestjes staan op mijn programma en als je een keer wilt gooien met verf en kunst maken a la Jackson Pollock, dan regel ik dat graag.

Dit is mijn programma:

DIY workshop schoonmaakmiddelen – in overleg en op maat

Knutselmiddag/kinderfeestjes: vanaf 8 EUR per kind

Schilderij maken (60 x 80 cm): 69 EUR (kleiner en dus goedkoper kan in overleg)

Gooien met verf (in Amsterdam): in overleg vanaf 150 EUR